تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر فلور میکروبی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) |
کد مقاله : 1005-4THSNC |
نویسندگان: |
سراج بیتا * چابهار، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار |
چکیده مقاله: |
در این مطالعه اثرات نانوذرات نقره کلوئیدی نانونسید بر فلور باکتریایی کل و باکتریهای ویبریو آبشش، عضله و محیط آب پرورشی میگوی وانامی مورد بررسی قرار گرفت. پست لاروهای میگوی پا سفید غربی در داخل مخازن با حجم آب 5 لیتر به تعداد 12 قطعه در هر تیمار، در 3 تیمار با غلظتهای مختلف نانوذرات نقره تیمار 1: (LC5025% (mg/L AgNP 97/0)، تیمار 2: (LC5050% (mg/L AgNP 95/1) و تیمار 3: (LC5075% (mg/L AgNP 92/2)) و یک تیمار نیز به عنوان تیمار شاهد (در مجموع 4 تیمار و هر کدام با 3 تکرار) تقسیمبندی شدند و تا پایان دوره به مدت 14 روز با نانوذرات نقره مواجهه شدند. طبق نتایج با افزایش غلظت نانوذرات نقره بار باکتریایی کل و تعداد ویبریو کل در بافت آبشش، عضله و محیط آب پرورشی میگوها به طور معنیداری کاهش یافت (05/0p<). بیشترین شمارش باکتریایی کل و ویبریو نیز مربوط به آب پرورشی بود. نتایج نشان داد که غلظتهای بالای نانوذرات نقره اثرات ضدباکتریایی بیشتری نسبت به غلظتهای پایین دارد. |
کلیدواژه ها: |
نانوذرات نقره، فلور باکتریایی، میگوی وانامی |
وضعیت : چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |