تاثیر استفاده ازمکمل های غذایی حاوی اسیدهای ارگانیک بر پرورش میگوی سفید غربی
کد مقاله : 1102-4THSNC
نویسندگان:
سمیرا مبارکی *
بوشهر- بهمنی- کوی خواجه ها- کوچه آتیه 1- پژوهشکده میگوی کشور
چکیده مقاله:
اسیدهای ارگانیک و ترکیبات آنها بطور کلی به عنوان ترکیبات سالم غذایی و نگهدارنده در تولید غذای آبزیان مورد توجه قرار دارند. بکارگیری اسیدهای ارگانیک بعنوان یک ترکیب مفید در جیره غذایی آبزیان ضروری بنظر می رسد. زیرا فعالیت آنها موجب افزایش رشد و بالابردن توانایی ضدمیکروبی در موجود و نیز افزایش قابلیت هضم مواد غذایی می گردد. اسید های ارگانیک ضمن بهبود بخشیدن به کیفیت غذا و تعدیل سیستم گوارشی میگو، جایگزین مناسبی برای انواع آنتی بیوتیک ها محسوب می شوند. امروزه استفاده از آنتی‌بیوتیکها به عنوان محرک رشد، در پرورش آبزیان و تغذیه آنها پذیرفته شده است و به فراوانی استفاده می‌شود. استفاده از این مکمل ها قابلیت هضم پذیری غذاهای مورد استفاده آبزی را افزایش داده و باعث افزایش میزان مصرف خوراک آبزیان می شوند و عملکرد سیستم ایمنی را بطور قابل ملاحظه ای بهبود می بخشند. مشخص شده است که استفاده از اسیدهای ارگانیک در ترکیب غذایی میگو علاوه بر بهتر شدن کیفیت آن، باعث کاهش ظرفیت بافری و تعدیل pH، تحریک ترشحات آنزیمی و بهبود هضم پروتئین ها می شود. این مقاله مروری دارد بر انواع اسیدهای ارگانیک مورد استفاده در تغذیه میگو و با بررسی نتایج پژوهش های انجام شده در این خصوص پیشنهاداتی ارائه می نماید.
کلیدواژه ها:
اسیدهای ارگانیک،‌غذا، میگو، سفید غربی
وضعیت : چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است